Home || Rijlessen in Automaat

Automaat: rijbewijs halen met Class-Drive

Droom je ervan jouw plek op de bijrijdersstoel te verruilen voor een plaats op de bestuurdersstoel? Maar is een handgeschakelde auto niks voor jou? Bij Class-Drive ben je aan het juiste adres. Wij helpen je op professionele, veilige én efficiënte wijze aan je automaat rijbewijs.

Rijbewijs automaat: wat is het precies?

Een autorijbewijs zoals je hem kent, maar dan net even anders. Het verschil: waar verkeersregels, rijvaardigheden en bijzondere manoeuvres gewoon aan bod komen, komt het bedienen van de schakelbak en koppeling dat niet. Dat is immers niet nodig in een automaat. Wel zo makkelijk, toch? Kun jij je ogen volledig richten op het verkeer.

Automaat: rijlessen bij Class-Drive

Klinkt dat je als muziek in de oren, zo’n automatische schakelbak? En wil je rijlessen voor een automaat volgen? Class-Drive is dé rijschool in Zuid-Holland die past bij jou. We hechten waarde aan persoonlijke aandacht en bieden altijd rijlessen op maat. Of je het nu spannend vindt, faalangst hebt of misschien juist té enthousiast achter het stuur kruipt: wij laten de lessen aansluiten op je karakter en gemoedstoestand. We stellen je te allen tijde op je gemak, zodat je de rij-uren zo efficiënt mogelijk besteedt.

Meld je aan!

Lente Actie €7,- korting per les
  • Gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • 100% Flexibel, je zit nooit vast aan een pakket
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Snelle klantenservice!

rijlessen automaat: rijschool met ervaring

Class-Drive heeft al vele mensen aan dat roze pasje geholpen. En dat is niet gek. Want dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige instructeurs, kunnen we onszelf niet anders dan professionals in het vak noemen. Daarbij hoort ook: we laten je nooit meer lessen volgen dan nodig. We streven altijd naar het beste resultaat. Jou zo snel mogelijk je rijbewijs voor een automaat laten halen dus.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 218 beoordelingen
powered by Google
Michelle De vriesMichelle De vries
15:44 05 Mar 24
In 1 keer geslaagd door de goede rij instructeur super rijschool
Kawsar LangarKawsar Langar
21:14 28 Feb 24
Vanaf het begin ging het goed. Ik heb altijd goed uitleg gekregen. Ze nemen echt tijd voor je. Ze doen hun best dat je snel je rijbewijs haalt. Ik raad class drive aan. Ze komen hun afspraken na.
femkemilouvnfemkemilouvn
10:58 23 Feb 24
Ik heb geleerd bij Sercan, erg deskundig en duidelijke uitleg ,ben afgereden in Zoetermeer en na minder dan een jaar eerste keer geslaagd !Top rijschool :)
Britt van beekBritt van beek
18:53 21 Feb 24
Ik had sercan als rij instructeur. Heel fijn hij legde alles goed hij, is geduldig en hij had goeie tips die ook motiverend waren. Heb binnen een half jaar me rijbewijs hier gehaald. Fijne rijschool!
Zulaikha KerkvlietZulaikha Kerkvliet
15:58 30 Jan 24
Ik heb rijles gehad bij Sercan in denhaag, hij heeft altijd geduld gehad voor mij, dacht mee hoe we iets het best op konden pakken, zorgde ervoor dat ik altijd op mijn voorkeursdag kon rijden en heeft er voor gezorgd dat ik nu met zelfvertrouwen in de auto kan stappen! Echt een aanrader!
S CAFS CAF
11:52 24 Nov 23
Dankzij alle geduld en goede tips van Sercan vandaag eindelijk geslaagd!!Ik ben (naast het slagen natuurlijk) super blij met alle begeleiding en motivatie die ik heb gekregen.Oprecht een aanrader!!
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel🤩
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Inschrijven?

Ben je enthousiast geworden? En kun je niet wachten je automaat rijbewijs te halen bij Class-Drive? Kies je gewenste pakket en meld je aan! Voor je het weet staan we toeterend voor je deur. We verwelkomen je graag.

Actie!

15 rijlessen voor
€675,00
shockemoji

Alleen deze maand!

Meld je nu aan en profiteer van de
eenmalige actie.
Wees er op tijd bij!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP: