Versterk ons team

  Wat wij jou bieden

  Altijd nieuwe leerlingen

  Door onze online strategie hebben wij een constante aanwas van nieuwe leerlingen. Je bent dus verzekerd van werk, en daarmee inkomsten.

  Zeer goed inkomen

  Wie zijn vaste lasten makkelijk kan betalen, is gelukkiger. Wij willen er dan ook voor zorgen dat al onze instructeurs goed betaald krijgen.

  Zelfstandigheid

  Wij nemen de zorgen over het aantrekken van nieuwe leerlingen voor je weg, maar je behoudt je vrijheid. Zo blijf je eigen baas, maar heb je wel een solide organisatie achter je staan.

  Geen instap- of maandelijkse kosten

  Bij Class Drive geloven we in samenwerking. We weten wat we aan elkaar hebben en dat we er alles aan doen om succes te behalen.

  Wat wij zoeken

  Class Drive staat voor kwaliteit. We willen dan ook alleen samenwerken met instructeurs die gemotiveerd en resultaatgericht zijn, maar ook dezelfde normen en waarden als wij hebben. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijvingen? Dan ben jij zeer geschikt!

  Wat andere instructeurs zeggen

  Bij Class Drive blijf je zelfstandig, maar werk je wel samen met een team. Een team dat voor elkaar klaarstaat en waar iedereen tevreden en gelukkig is. Dit zeggen onze instructeurs over het werken bij onze rijschool.

  Ook met ons samenwerken?

  Ben jij resultaatgericht, houd je van persoonlijk contact en wil je werken bij een van de snelst groeiende rijscholen van Nederland? Vul dan direct jouw gegevens hieronder in en maak kennis met de rest van ons team.
   

  Versterk ons team!