Home || Rijschool Benthuizen

Rijschool Benthuizen: Class Drive

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Benthuizen? Class Drive is een autorijschool die ervoor zorgt dat jij met de juiste kennis het praktijkexamen ingaat en met vlag en wimpel je rijbewijs haalt. Dit doen wij door de manier van rijles geven aan te passen op de manier die bij jou past. Onze rijschool in Benthuizen is er op gericht om autorijles te geven op een duurzame manier, zodat je ook na het behalen van je autorijbewijs en zonder begeleiding zelfverzekerd achter het stuur zit. Wil je meer weten over wat Class Drive als autorijschool in Benthuizen voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijlessen in Benthuizen

Tijdens de rijlessen in Benthuizen, rijden wij de routes die tijdens het praktijkexamen, voor je rijbewijs, ook worden gereden. Hierdoor ken jij direct de lastige punten op deze routes en ga je zelfverzekerder het examen in. Dit draagt bij aan het eenvoudiger behalen van je autorijbewijs in Benthuizen.

Bij onze rijschool in Benthuizen kan je een gratis proefles aanvragen. Tijdens de proefles kunnen wij een inschatting maken welk lespakket het beste bij jou past. Hier geven wij vervolgens een advies over. Wij streven er naar om je in zo min mogelijk autorijlessen veilig te leren rijden.

Pas wanneer de rijschool in Benthuizen en jij er beide ervan zijn overtuigd dat je met een goed en veilig gevoel het examen in kan gaan, plannen wij het in.

Onze rijschool in Benthuizen is niet alleen gericht op beginnende rijders, wij geven ook opfriscursussen. Heb je al lang je rijbewijs gehaald, maar je hebt al lange tijd niet gereden en wilt toch weer met een veilig gevoel de weg op? Wij helpen je graag om dit gevoel terug te krijgen. Dit geldt ook voor mensen die pas kort hun autorijbewijs hebben behaald, maar die toch nog eens met een instructeur willen rijden.

Een uitstekende rijschool

Prijzen bij jouw rijschool in Benthuizen

De prijs verschilt hoeveel rijlessen je nodig hebt, maar wij bieden al een pakket van 10 rijlessen aan voor maar €345,-. Daarnaast bieden wij ook een gratis proefles aan.
De meeste leerlingen slagen in één keer bij Class Drive. Desondanks bieden wij ook een pakket aan met een gratis herexamen. Uit ervaring blijkt dit meer rust geeft bij leerlingen. Dit is een extra service die wij als rijschool in Benthuizen aanbieden.