Home || Rijschool Benthuizen

Rijschool Benthuizen: Class Drive

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Benthuizen? Class Drive is een autorijschool die ervoor zorgt dat jij met de juiste kennis het praktijkexamen ingaat en met vlag en wimpel je rijbewijs haalt. Dit doen wij door de manier van rijles geven aan te passen op de manier die bij jou past. Onze rijschool in Benthuizen is er op gericht om autorijles te geven op een duurzame manier, zodat je ook na het behalen van je autorijbewijs en zonder begeleiding zelfverzekerd achter het stuur zit. Wil je meer weten over wat Class Drive als autorijschool in Benthuizen voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Meld je aan!

Lente Actie €7,- korting per les
  • Gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • 100% Flexibel, je zit nooit vast aan een pakket
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Snelle klantenservice!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijlessen in Benthuizen

Tijdens de rijlessen in Benthuizen, rijden wij de routes die tijdens het praktijkexamen, voor je rijbewijs, ook worden gereden. Hierdoor ken jij direct de lastige punten op deze routes en ga je zelfverzekerder het examen in. Dit draagt bij aan het eenvoudiger behalen van je autorijbewijs in Benthuizen.

Bij onze rijschool in Benthuizen kan je een gratis proefles aanvragen. Tijdens de proefles kunnen wij een inschatting maken welk lespakket het beste bij jou past. Hier geven wij vervolgens een advies over. Wij streven er naar om je in zo min mogelijk autorijlessen veilig te leren rijden.

Pas wanneer de rijschool in Benthuizen en jij er beide ervan zijn overtuigd dat je met een goed en veilig gevoel het examen in kan gaan, plannen wij het in.

Onze rijschool in Benthuizen is niet alleen gericht op beginnende rijders, wij geven ook opfriscursussen. Heb je al lang je rijbewijs gehaald, maar je hebt al lange tijd niet gereden en wilt toch weer met een veilig gevoel de weg op? Wij helpen je graag om dit gevoel terug te krijgen. Dit geldt ook voor mensen die pas kort hun autorijbewijs hebben behaald, maar die toch nog eens met een instructeur willen rijden.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 148 beoordelingen
powered by Google
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel?
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Prijzen bij jouw rijschool in Benthuizen

De prijs verschilt hoeveel rijlessen je nodig hebt, maar wij bieden al een pakket van 10 rijlessen aan voor maar €345,-. Daarnaast bieden wij ook een gratis proefles aan.
De meeste leerlingen slagen in één keer bij Class Drive. Desondanks bieden wij ook een pakket aan met een gratis herexamen. Uit ervaring blijkt dit meer rust geeft bij leerlingen. Dit is een extra service die wij als rijschool in Benthuizen aanbieden.