Home || Rijschool Berkel en Rodenrijs

Rijschool Berkel en Rodenrijs: Class Drive

Class Drive is jouw rijschool in Berkel en Rodenrijs! Dankzij onze praktijk ingerichte rijlessen bereiden wij jou op het gepaste tempo voor op het praktijkexamen. Het is ons doel om jou op een snelle maar duurzame manier leren autorijden zodat je na het praktijkexamen met een veilig en goed gevoel de weg op kan. De examengerichte rijles vindt plaats in Zoetermeer en omstreken. Wil je meer weten over Class Drive als jouw rijschool in Berkel en Rodenrijs? Hieronder lees je meer!

Meld je aan!

Winter Actie €7,- korting per les
  • Gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • 100% Flexibel, je zit nooit vast aan een pakket
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Snelle klantenservice!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles bij rijschool in Berkel en Rodenrijs

Zoals gezegd hanteren we bij Class Drive als autorijschool in Berkel en Rodenrijs een praktijkgerichte methode tijdens de rijles. Tijdens jouw lessen rijden we voornamelijk examenroutes. Dit zorgt dat jij vertrouwt raakt met deze routes en weet wat je te wachten staat op de verschillende examenroutes. Dankzij deze aanpak kom jij voor zo min mogelijk verrassingen te staan tijdens het echte praktijkexamen. Met deze aanpak zorgt Class Drive ervoor dat jij zelfverzekerder je praktijkexamen aangaat, immers ken je de te rijden toch al!
Bij Class Drive krijg je een gratis proefles als je interesse hebt om bij onze autorijschool te lessen. Tijdens deze proefles probeert onze instructeur in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je totaal voor te bereiden op het praktijkexamen. Met deze aanpak van onze rijschool willen we ervoor zorgen dat je nooit teveel lessen volgt. Class Drive heeft als doel om iedereen zo veilig mogelijk auto leren rijden. Bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs kun je niet alleen terecht voor standaard rijles, ook hebben wij een opfriscursus. Deze opfriscursus is voor iedereen die wel wat extra zelfvertrouwen in de auto mag hebben, of dit nou komt omdat je een aantal jaar niet hebt gereden of omdat je niet zelfverzekerd bent, dat maakt ons niet uit! Class Drive zorgt ervoor dat jij je weer veilig gaat voelen als bestuurder.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 148 beoordelingen
powered by Google
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel?
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Prijs rijschool Berkel en Rodenrijs

Class Drive heeft als grote voordeel als autorijschool in Berkel en Rodenrijs dat onze prijs goed betaalbaar is. Je hebt al een pakket met 10 rijlessen voor maar €299,-. Daarnaast krijg je altijd een gratis eerste proefles en hebben we zelfs pakketten waarbij je een gratis herexamen mag doen.
Ondanks dat de meeste leerlingen van onze autorijschool in één keer slagen kan een gratis herexamen jou net dat beetje meer rust geven tijdens de rijles en het examen. Met deze insteek zorgen we voor een relaxte sfeer bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs.