Home || Rijschool Berkel en Rodenrijs

Rijschool Berkel en Rodenrijs: Class Drive

Class Drive is jouw rijschool in Berkel en Rodenrijs! Dankzij onze praktijk ingerichte rijlessen bereiden wij jou op het gepaste tempo voor op het praktijkexamen. Het is ons doel om jou op een snelle maar duurzame manier leren autorijden zodat je na het praktijkexamen met een veilig en goed gevoel de weg op kan. De examengerichte rijles vindt plaats in Zoetermeer en omstreken. Wil je meer weten over Class Drive als jouw rijschool in Berkel en Rodenrijs? Hieronder lees je meer!

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles bij rijschool in Berkel en Rodenrijs

Zoals gezegd hanteren we bij Class Drive als autorijschool in Berkel en Rodenrijs een praktijkgerichte methode tijdens de rijles. Tijdens jouw lessen rijden we voornamelijk examenroutes. Dit zorgt dat jij vertrouwt raakt met deze routes en weet wat je te wachten staat op de verschillende examenroutes. Dankzij deze aanpak kom jij voor zo min mogelijk verrassingen te staan tijdens het echte praktijkexamen. Met deze aanpak zorgt Class Drive ervoor dat jij zelfverzekerder je praktijkexamen aangaat, immers ken je de te rijden toch al!
Bij Class Drive krijg je een gratis proefles als je interesse hebt om bij onze autorijschool te lessen. Tijdens deze proefles probeert onze instructeur in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je totaal voor te bereiden op het praktijkexamen. Met deze aanpak van onze rijschool willen we ervoor zorgen dat je nooit teveel lessen volgt. Class Drive heeft als doel om iedereen zo veilig mogelijk auto leren rijden. Bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs kun je niet alleen terecht voor standaard rijles, ook hebben wij een opfriscursus. Deze opfriscursus is voor iedereen die wel wat extra zelfvertrouwen in de auto mag hebben, of dit nou komt omdat je een aantal jaar niet hebt gereden of omdat je niet zelfverzekerd bent, dat maakt ons niet uit! Class Drive zorgt ervoor dat jij je weer veilig gaat voelen als bestuurder.

Een uitstekende rijschool

Prijs rijschool Berkel en Rodenrijs

Class Drive heeft als grote voordeel als autorijschool in Berkel en Rodenrijs dat onze prijs goed betaalbaar is. Je hebt al een pakket met 10 rijlessen voor maar €299,-. Daarnaast krijg je altijd een gratis eerste proefles en hebben we zelfs pakketten waarbij je een gratis herexamen mag doen.
Ondanks dat de meeste leerlingen van onze autorijschool in één keer slagen kan een gratis herexamen jou net dat beetje meer rust geven tijdens de rijles en het examen. Met deze insteek zorgen we voor een relaxte sfeer bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs.