Home || Rijschool Bleiswijk

Rijschool Bleiswijk

rijschool in Bleiswijk en omstreken is Class Drive. Bij Class Drive focussen wij ons op plezierige rijlessen en het behalen van resultaat. Wij zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen en genoeg kennis het praktijkexamen ingaat, zodat jij je rijbewijs gemakkelijk kan halen. Wij bereiden je goed voor op het examen door je kennis te laten maken met verschillende verkeerssituaties en door je kennis bij te brengen over de regels en de auto zelf. Op deze manier ben je niet alleen goed voorbereidt op het examen, maar heb je ook voldoende kennis om vol zelfvertrouwen de weg op te gaan, wanneer jij je rijbewijs hebt gehaald bij onze rijschool in Bleiswijk. Wil je meer weten over de autorijschool en onze lessen? Lees dan verder.

Meld je aan!

Zomer Actie €7,- korting per les
  • Gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • 100% Flexibel, je zit nooit vast aan een pakket
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Snelle klantenservice!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles in Bleiswijk en omstreken

De rijles van autorijschool Class Drive in Bleiswijk zijn gericht om jou klaar te stomen voor het praktijkexamen. Wij rijden voornamelijk de routes die ook vaak tijdens examens worden afgelegd. Op deze manier ben je bekend met de route en kom je minder snel voor verrassingen te staan tijdens de rijexamens. Dit zorgt ervoor dat je rustiger bent en dus gemakkelijker je rijbewijs kan halen. Maar wij rijden niet alleen de examenroutes. Wij willen je namelijk ook goed voorbereiden op zelfstandig autorijden.
Wanneer jij je autorijbewijs hebt gehaald, moet je het namelijk ook alleen kunnen. Daarom nemen wij ook andere routes, waardoor je diverse verkeerssituaties leert kennen. Op deze manier wordt je bij onze rijschool in Bleiswijk klaargestoomd voor het examen, maar ook op zelfstandig kunnen rijden. De instructeur zit naast je om je tijdens de autorijles tips en feedback te geven. De instructeurs van rijschool Class Drive hebben plezier in hun werk en willen dit ook op jou uitstralen. Wij geloven er namelijk in dat door op een plezierige manier iets te leren, je sneller iets leert. Dit is kenmerkend voor hoe wij rijles geven in Bleiswijk.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 148 beoordelingen
powered by Google
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel🤩
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Rijbewijs halen met jouw rijschool in Bleiswijk

Onze rijschool in Bleiswijk helpt jou graag met het halen van jouw rijbewijs. Daarom bieden wij lessen in de avond aan voor mensen die overdag niet beschikbaar zijn. Kun je doordeweeks niet? Ook dat is geen probleem. Wij geven namelijk ook autorijles in het weekend. Zo is er altijd wel een moment in de week te vinden dat jij een les kan inplannen bij de instructeurs. Iedereen leert op een andere manier en op een ander tempo. Bij autorijschool Class Drive in Bleiswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier en tempo kan leren.
Daarom passen wij het tempo van de lessen op jou aan. Gaat het je te snel? Geef dit dan aan en wij kijken samen hoe we de lessen het beste in kunnen delen. Ook voor mensen met speciale behoeftes is Class Drive een geschikte rijschool in Bleiswijk. Zo helpen wij mensen met autisme, faalangst of ADHD graag om op hun manier de lessen in te delen en is er oog voor de persoonlijke behoeftes. Zo biedt onze rijschool voor iedereen de mogelijkheid om een autorijbewijs te halen.