Home || Rijschool Bleiswijk

Rijschool Bleiswijk

rijschool in Bleiswijk en omstreken is Class Drive. Bij Class Drive focussen wij ons op plezierige rijlessen en het behalen van resultaat. Wij zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen en genoeg kennis het praktijkexamen ingaat, zodat jij je rijbewijs gemakkelijk kan halen. Wij bereiden je goed voor op het examen door je kennis te laten maken met verschillende verkeerssituaties en door je kennis bij te brengen over de regels en de auto zelf. Op deze manier ben je niet alleen goed voorbereidt op het examen, maar heb je ook voldoende kennis om vol zelfvertrouwen de weg op te gaan, wanneer jij je rijbewijs hebt gehaald bij onze rijschool in Bleiswijk. Wil je meer weten over de autorijschool en onze lessen? Lees dan verder.

Meld je aan!

Herfst Actie €7,- korting per les
  • Incl. gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • 100% Flexibel, je zit nooit vast aan een pakket
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Snelle klantenservice!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles in Bleiswijk en omstreken

De rijles van autorijschool Class Drive in Bleiswijk zijn gericht om jou klaar te stomen voor het praktijkexamen. Wij rijden voornamelijk de routes die ook vaak tijdens examens worden afgelegd. Op deze manier ben je bekend met de route en kom je minder snel voor verrassingen te staan tijdens de rijexamens. Dit zorgt ervoor dat je rustiger bent en dus gemakkelijker je rijbewijs kan halen. Maar wij rijden niet alleen de examenroutes. Wij willen je namelijk ook goed voorbereiden op zelfstandig autorijden.
Wanneer jij je autorijbewijs hebt gehaald, moet je het namelijk ook alleen kunnen. Daarom nemen wij ook andere routes, waardoor je diverse verkeerssituaties leert kennen. Op deze manier wordt je bij onze rijschool in Bleiswijk klaargestoomd voor het examen, maar ook op zelfstandig kunnen rijden. De instructeur zit naast je om je tijdens de autorijles tips en feedback te geven. De instructeurs van rijschool Class Drive hebben plezier in hun werk en willen dit ook op jou uitstralen. Wij geloven er namelijk in dat door op een plezierige manier iets te leren, je sneller iets leert. Dit is kenmerkend voor hoe wij rijles geven in Bleiswijk.

Een uitstekende rijschool

Rijbewijs halen met jouw rijschool in Bleiswijk

Onze rijschool in Bleiswijk helpt jou graag met het halen van jouw rijbewijs. Daarom bieden wij lessen in de avond aan voor mensen die overdag niet beschikbaar zijn. Kun je doordeweeks niet? Ook dat is geen probleem. Wij geven namelijk ook autorijles in het weekend. Zo is er altijd wel een moment in de week te vinden dat jij een les kan inplannen bij de instructeurs. Iedereen leert op een andere manier en op een ander tempo. Bij autorijschool Class Drive in Bleiswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier en tempo kan leren.
Daarom passen wij het tempo van de lessen op jou aan. Gaat het je te snel? Geef dit dan aan en wij kijken samen hoe we de lessen het beste in kunnen delen. Ook voor mensen met speciale behoeftes is Class Drive een geschikte rijschool in Bleiswijk. Zo helpen wij mensen met autisme, faalangst of ADHD graag om op hun manier de lessen in te delen en is er oog voor de persoonlijke behoeftes. Zo biedt onze rijschool voor iedereen de mogelijkheid om een autorijbewijs te halen.