Home || Rijschool Nootdorp

Rijschool in Nootdorp

Ben je op zoek naar een rijschool in Nootdorp? Class Drive biedt rijlessen in Nootdorp aan, die jou in een zo kort mogelijke tijd, maar op een duurzame manier leren autorijden. Op deze manier betaal jij bij ons nooit te veel aan rijlessen die je niet nodig hebt. Ook beschik je op deze manier over de juiste kennis die je nodig hebt om zonder instructeur veilig en met voldoende vertrouwen de weg op te gaan. Wij doen dit door onze lessen zo in te richten dat jij wordt klaargestoomd voor het praktijk examen, zodat je in één keer jouw rijbewijs haalt! Wil je meer weten over onze rijschool en rijlessen in Nootdorp? Lees dan snel verder.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Per maand betalen mogelijk
  • Gratis herexamens
  • Vaste ervaren instructeurs
  • 100% Flexibel, je zit niet vast aan een pakket!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Onze aanpak van rijlessen in Nootdorp

Tijdens de rijlessen in Nootdorp van onze autorijschool, wordt je klaargestoomd voor het praktijkexamen. Dit doen wij door de routes rond Nootdorp te rijden die ook vaak tijdens het rijexamen worden afgelegd. Op deze manier weet jij de routes al en weet je wat je te wachten kan staan tijdens het afrijden. Doordat je de routes kent en je weet wat de gevaarlijke of lastige punten zijn, ben je goed voorbereid en is de kans groter dat jij je rijbewijs in één keer haalt.

Naast dat de rijschool je tijdens de lessen leert hoe je moet autorijden, leren wij jou ook hoe je moet handelen in lastige situaties. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van autorijden. De examinator let namelijk vooral op hoe jij reageert in bepaalde situaties. Zodra jij kan laten zien dat jij rustig blijft en juist weet te handelen, heb je al snel een streepje voor. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je ook zonder rijinstructeur veilig de weg op kan. Het handelen in lastige situaties is een groot onderdeel van de rijlessen bij onze autorijschool in Nootdorp.

Een uitstekende rijschool

De rijschool voor iedereen in Nootdorp

Class Drive is de rijschool voor iedereen. Zo geven wij lessen aan mensen die hun rijbewijs nog moeten halen, maar ook aan mensen die hun autorijbewijs al langer hebben. Deze mensen kunnen om diverse redenen behoefte hebben aan een opfriscursus. Tijdens de opfriscursus zorgen onze instructeurs ervoor dat jij weer met vertrouwen achter het stuur zit. Ook is zijn wij als rijschool geschikt voor mensen die extra begeleiding of aandacht nodig hebben. Zo geven wij lessen aan mensen met autisme, ADHD en ouderen. Deze mensen hebben soms behoefte aan een andere aanpak van autorijlessen.

Wij zorgen ervoor dat de manier van lessen wordt afgestemd op de behoeftes van de persoon. Ook voor mensen met faalangst is Class Drive een geschikt autorijschool in Nootdorp.

Heb je doordeweeks weinig tijd of kan je alleen in de avonduren? Geen probleem! Rijschool Class Drive in Nootdorp geeft ook les in het weekend en in de avonden. Zo willen wij jou helpen om je rijbewijs in jouw eigen tempo te kunnen halen.