Home || Rijschool Pijnacker

Rijschool Pijnacker: Class Drive

Class Drive is een rijschool in Pijnacker die zich richt op een duurzame manier van rijles geven. Hiermee bedoelen wij dat wij jou kennis van autorijden meegeven op een manier dat je die kennis ook na de autorijlessen van Class Drive kan inzetten. Zo leren wij jou goed te leren handelen in lastige situaties en om de rust te bewaren. Dit doen wij door onze rijlessen aan te passen op de manier die voor jou het beste werkt. Op deze manier hebben al veel mensen hun rijbewijs gehaald, mede dankzij onze persoonlijke aanpak. Wil je meer weten wat wij als autorijschool in Pijnacker kunnen bieden? Wij geven je hier graag meer informatie. Lees verder over jouw rijschool in Pijnacker!

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Per maand betalen mogelijk
  • Gratis herexamens
  • Vaste ervaren instructeurs
  • 100% Flexibel, je zit niet vast aan een pakket!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Onze aanpak van rijlessen in Pijnacker

Zoals gezegd richten wij de rijlessen in Pijnacker zo in dat jij in lastige situaties juist weet te handelen. Daarnaast rijden wij de routes die tijdens een rijexamen afgelegd kunnen worden. Hierdoor weet jij de routes al die je mogelijk gaat afleggen tijdens het examen en is de kans op het behalen van je rijbewijs groter. Er staan namelijk minder verrassingen te wachten en kan je met goed vertrouwen het examen in gaan. Onze leerlingen ervaren dit als een prettige aanpak en behalen hierdoor vaak in één keer hun rijbewijs. Dit is een groot voordeel van lessen bij onze rijschool.
Wij focussen ons op een persoonlijke aanpak. Hierdoor is de rijschool geschikt voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Zo helpen wij mensen met onder andere ADHD, autisme en mensen met faalangst bij het behalen van hun autorijbewijs. Uit ervaring blijkt dat mensen met speciale behoeftes onze persoonlijke aanpak tijdens de rijlessen erg waarderen en als prettig ervaren.

Een uitstekende rijschool

De prijzen van autorijles in Pijnacker

Bij onze rijschool in Pijnacker neem je een pakket van 10 lessen af voor slechts €395,-. Tijdens deze autorijlessen wordt er naar gestreefd om je goed voor te bereiden op het praktijkexamen. Ook krijg je bij ons een gratis proefles. Mocht er meer lessen nodig zijn, kan het pakket uitgebreid worden.
Er zijn ook pakketten beschikbaar die voorzien zijn van een gratis herexamen. Wij streven er samen natuurlijk naar om in één keer te slagen, maar uit ervaring blijkt dat een gratis herexamen meer rust geeft bij beginnende chauffeurs. Class Drive is jouw rijschool in Pijnacker!