Home || Rijschool Pijnacker

Rijschool Pijnacker: Class Drive

Class Drive is een rijschool in Pijnacker die zich richt op een duurzame manier van rijles geven. Hiermee bedoelen wij dat wij jou kennis van autorijden meegeven op een manier dat je die kennis ook na de autorijlessen van Class Drive kan inzetten. Zo leren wij jou goed te leren handelen in lastige situaties en om de rust te bewaren. Dit doen wij door onze rijlessen aan te passen op de manier die voor jou het beste werkt. Op deze manier hebben al veel mensen hun rijbewijs gehaald, mede dankzij onze persoonlijke aanpak. Wil je meer weten wat wij als autorijschool in Pijnacker kunnen bieden? Wij geven je hier graag meer informatie. Lees verder over jouw rijschool in Pijnacker!

Meld je aan!

Zomer Actie €6,- korting per les
  • Gratis herexamens
  • Per maand betalen mogelijk
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Professionele ervaren instructeurs
  • Rijles app

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 218 beoordelingen
powered by Google
Michelle De vriesMichelle De vries
15:44 05 Mar 24
In 1 keer geslaagd door de goede rij instructeur super rijschool
Kawsar LangarKawsar Langar
21:14 28 Feb 24
Vanaf het begin ging het goed. Ik heb altijd goed uitleg gekregen. Ze nemen echt tijd voor je. Ze doen hun best dat je snel je rijbewijs haalt. Ik raad class drive aan. Ze komen hun afspraken na.
femkemilouvnfemkemilouvn
10:58 23 Feb 24
Ik heb geleerd bij Sercan, erg deskundig en duidelijke uitleg ,ben afgereden in Zoetermeer en na minder dan een jaar eerste keer geslaagd !Top rijschool :)
Britt van beekBritt van beek
18:53 21 Feb 24
Ik had sercan als rij instructeur. Heel fijn hij legde alles goed hij, is geduldig en hij had goeie tips die ook motiverend waren. Heb binnen een half jaar me rijbewijs hier gehaald. Fijne rijschool!
Zulaikha KerkvlietZulaikha Kerkvliet
15:58 30 Jan 24
Ik heb rijles gehad bij Sercan in denhaag, hij heeft altijd geduld gehad voor mij, dacht mee hoe we iets het best op konden pakken, zorgde ervoor dat ik altijd op mijn voorkeursdag kon rijden en heeft er voor gezorgd dat ik nu met zelfvertrouwen in de auto kan stappen! Echt een aanrader!
S CAFS CAF
11:52 24 Nov 23
Dankzij alle geduld en goede tips van Sercan vandaag eindelijk geslaagd!!Ik ben (naast het slagen natuurlijk) super blij met alle begeleiding en motivatie die ik heb gekregen.Oprecht een aanrader!!
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel🤩
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Actie!

15 rijlessen voor
€795,00
shockemoji

Alleen deze maand!

Meld je nu aan en profiteer van de
eenmalige actie.
Wees er op tijd bij!

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP: