Home || Rijschool Waddinxveen

Rijschool Waddinxveen

Class Drive is een rijschool in Waddinxveen en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij goed voorbereid je praktijkexamen ingaat en na het behalen van je rijbewijs veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan. Door onze praktijkgerichte rijlessen en persoonlijke aandacht zijn veel leerlingen in één keer geslaagd bij onze autorijschool in Waddinxveen en omliggende steden. Wil jij ook in één keer slagen voor jouw autorijbewijs en veilig de weg op kunnen? Lees dan snel verder over onze rijschool in Waddinxveen.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijlessen in Waddinxveen

Tijdens de rijles van onze rijschool in Waddinxveen, rijden wij voornamelijk examenroutes. Hierdoor raak je tijdens de lessen al gewend aan de mogelijke routes die je tijdens het examen gaat afleggen. Zo weet je beter welke punten op de route lastig kunnen zijn en leer je de gevaren herkennen. Dit zorgt voor meer rust tijdens het examen zelf. Maar om je ook met andere situaties kennis te laten maken, nemen we ook andere routes. Op deze manier raak je gewend aan de examenroutes en heb je voldoende ervaring om ander verkeerssituaties te herkennen en hoe je hiermee moet omgaan. De rijschool in Waddinxveen wil er zo voor zorgen dat jij na het halen van je rijbewijs zelfstandig en vol zelfvertrouwen de weg op kan.
Tijdens de autorijles letten onze instructeurs op hoe jij omgaat met de situaties die we onderweg tegen komen. Wanneer je snel leert, past de instructeur het tempo van de lessen hierop aan. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je eens een mindere dag hebt. Geen probleem, dit overkomt iedereen. Het is belangrijk om dit aan te geven bij de instructeur van de rijschool, zodat die je gerust kan stellen en de les hierop kan aanpassen. Persoonlijke aandacht staat namelijk bij ons hoog in het vaandel.

Een uitstekende rijschool

Rijschool in Waddinxveen met persoonlijke aandacht

Zoals eerder gezegd hechten wij als autorijschool veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wij willen jou op je gemak laten voelen, hierdoor gaat het autorijden namelijk ook gemakkelijker en ben jij sneller klaar om je rijbewijs te halen. Ook draagt dit bij aan veilig rijden, dit is het belangrijkste onderdeel van een autorijbewijs halen.
De rijschool in Waddinxveen is er voor iedereen. Voor mensen die snel leren of wat meer tijd nodig hebben, maar ook voor mensen die extra hulp nodig hebben. Zo hebben wij ook ervaring met rijles geven aan mensen met ADHD, faalangst of autisme. Deze mensen hebben vaak een andere benadering nodig. onze instructeurs weten hoe zij hier mee om moeten gaan. Geef dit wel vooraf aan, zodat de les hierop kan worden aangepast. Daarnaast vinden wij plezier erg belangrijk. Wij geloven erin dat een plezierige rijles bijdraagt aan goede resultaten. Je rijbewijs halen bij onze autorijschool in Waddinxveen is daardoor nooit saai!