Home || Rijschool Waddinxveen

Rijschool Waddinxveen

Class Drive is een rijschool in Waddinxveen en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij goed voorbereid je praktijkexamen ingaat en na het behalen van je rijbewijs veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan. Door onze praktijkgerichte rijlessen en persoonlijke aandacht zijn veel leerlingen in één keer geslaagd bij onze autorijschool in Waddinxveen en omliggende steden. Wil jij ook in één keer slagen voor jouw autorijbewijs en veilig de weg op kunnen? Lees dan snel verder over onze rijschool in Waddinxveen.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijlessen in Waddinxveen

Tijdens de rijles van onze rijschool in Waddinxveen, rijden wij voornamelijk examenroutes. Hierdoor raak je tijdens de lessen al gewend aan de mogelijke routes die je tijdens het examen gaat afleggen. Zo weet je beter welke punten op de route lastig kunnen zijn en leer je de gevaren herkennen. Dit zorgt voor meer rust tijdens het examen zelf. Maar om je ook met andere situaties kennis te laten maken, nemen we ook andere routes. Op deze manier raak je gewend aan de examenroutes en heb je voldoende ervaring om ander verkeerssituaties te herkennen en hoe je hiermee moet omgaan. De rijschool in Waddinxveen wil er zo voor zorgen dat jij na het halen van je rijbewijs zelfstandig en vol zelfvertrouwen de weg op kan.
Tijdens de autorijles letten onze instructeurs op hoe jij omgaat met de situaties die we onderweg tegen komen. Wanneer je snel leert, past de instructeur het tempo van de lessen hierop aan. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je eens een mindere dag hebt. Geen probleem, dit overkomt iedereen. Het is belangrijk om dit aan te geven bij de instructeur van de rijschool, zodat die je gerust kan stellen en de les hierop kan aanpassen. Persoonlijke aandacht staat namelijk bij ons hoog in het vaandel.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 148 beoordelingen
powered by Google
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel?
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Rijschool in Waddinxveen met persoonlijke aandacht

Zoals eerder gezegd hechten wij als autorijschool veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wij willen jou op je gemak laten voelen, hierdoor gaat het autorijden namelijk ook gemakkelijker en ben jij sneller klaar om je rijbewijs te halen. Ook draagt dit bij aan veilig rijden, dit is het belangrijkste onderdeel van een autorijbewijs halen.
De rijschool in Waddinxveen is er voor iedereen. Voor mensen die snel leren of wat meer tijd nodig hebben, maar ook voor mensen die extra hulp nodig hebben. Zo hebben wij ook ervaring met rijles geven aan mensen met ADHD, faalangst of autisme. Deze mensen hebben vaak een andere benadering nodig. onze instructeurs weten hoe zij hier mee om moeten gaan. Geef dit wel vooraf aan, zodat de les hierop kan worden aangepast. Daarnaast vinden wij plezier erg belangrijk. Wij geloven erin dat een plezierige rijles bijdraagt aan goede resultaten. Je rijbewijs halen bij onze autorijschool in Waddinxveen is daardoor nooit saai!