Home || Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Zo snel mogelijk afrijden bij een professionele rijschool in Zoetermeer? Autorijschool Class Drive werkt met ervaren instructeurs die doelgericht werken naar het examen toe. Aan de hand van meerdere rijlessen krijg je tips voor je praktijexamen welke je gelijk kan toepassen tijdens het rijden. Zo leer je het snelst omdat je het meteen in de praktijk brengt wat je leert. Dit is een zeer goede manier om je voor te bereiden op het examen en het afrijden. Onze instructeurs rijden met flexibele tijden waardoor je ook ‘s avonds of in het weekend kan rijlessen bij onze rijschool. Op je eigen tempo je rijbewijs halen, dat is waar wij voor gaan. Dit kan al tegen hele scherpe prijzen, zo bieden wij een gratis proefles en diverse kortingen bij onze goedkope rijschool in Zoetermeer.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Kenmerken rijschool Class Drive

Iedereen leert anders en bij onze goedkope rijschool in Zoetermeer weten we dat al te goed. Of je nu jong of oud bent, wij hebben altijd een professionele instructeur voor jou met wie je succesvol je autorijlessen afrondt. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak en weten hoe jij het beste je rijbewijs kan halen. Autorijschool Class Drive in Zoetermeer is dé plek om op je eigen tempo te leren.

Daarnaast zijn onze goedkope rijlessen voor iedereen te volgen, wij hebben de juiste instructeurs die met iedereen goed om kunnen gaan. Heb je niet veel tijd omdat je aan het studeren bent? Of heb je doordeweeks simpelweg geen tijd vanwege werk? Geen probleem, bij onze rijschool in Zoetermeer kun je dankzij de flexibele roosters altijd een moment vinden om te lessen.

Een uitstekende rijschool