Home || Rijschool Zoeterwoude

Rijschool Zoeterwoude

Class Drive is een rijschool in Zoeterwoude (Dorp en Rijndijk) die zich richt op persoonlijke aandacht en gerichte lessen voor het praktijkexamen. Het is onze doelstelling om jou op een gepast tempo je voor te bereiden op het halen van je rijbewijs. Dit doen wij door de lessen zo in te richten dat zij aansluiten bij jouw behoeftes. Door examen gerichte lessen en goede begeleiding is rijschool Class Drive geschikt voor iedereen. Wil je meer weten over onze rijles in Zoeterwoude en hoe wij je helpen met het halen van je autorijbewijs? Lees dan snel verder.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles bij rijschool in Zoeterwoude

Zoals eerder gezegd, richten wij als autorijschool zijnde op persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen. Tijdens de autorijlessen rijden wij voornamelijk de routes die ook tijdens het examen worden afgelegd. Dit zorgt ervoor dat je vertrouwd bent met de wegen en de lastige punten in deze routes leert herkennen. Zo weet je wat jou te wachten staat tijdens het afrijden. Dit draagt bij aan het succesvol afronden van het examen en jouw rijvaardigheid. Door deze aanpak hebben veel van onze leerlingen in één keer hun rijbewijs gehaald in Zoeterwoude.
Als rijschool bieden wij lessen aan die praktisch worden ingericht. Zo leer je in korte tijd hoe je de auto moet besturen, hoe je gevaarlijke situaties voorkomt, herkent en hoe je juist moet handelen in deze situaties. Zo wordt je niet alleen klaargestoomd voor het praktijkexamen, maar leer je ook hoe je veilig moet rijden als je alleen de weg op gaat.

Een uitstekende rijschool

Class-Drive
5.0
Gebaseerd op 148 beoordelingen
powered by Google
Jessie PlatzbeckerJessie Platzbecker
13:39 15 Jul 22
Een hele fijne rijschool. Ik had William als rijinstructeur en ik vond hem erg fijn, hij is rustig, gezellig, heeft geduld en is duidelijk. Ook Sercan geeft fijne lessen! Ze helpen je door alles heen, zijn altijd bereikbaar en flexibel?
Brandon LeeBrandon Lee
17:37 08 Jul 22
Ik had William als instructeur en ik heb echt genoten van het rijden, hij is ontzettend geduldig en heel makkelijk mee te praten.Geen moment dat ik me onveilig voelde.Het was echt heel leuk om te lessen met hem en los daarvan heeft hij me alles super goed geleerd.Alles was duidelijk vanaf het begin en door het vertrouwen heb ik met gerust hart af kunnen rijden.En met dat is het nog ook eens zeer betaalbaar.Zeker een aanrader!!!!
Bleranda CollakajBleranda Collakaj
12:46 06 Jul 22
Ik ben vandaag geslaagd. Veel geleerd, zeker een aanrader!
Renske FalkenaRenske Falkena
07:42 06 Jul 22
Hele goede ervaring gehad bij Class-Drive!! William geeft les met veel positieve feedback, geduld en veel gezelligheid. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat is echt te danken aan hem! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Genii SterlingGenii Sterling
16:11 29 Apr 22
Ik ben zeer Goed geholpen! Duidelijke uitleg en vooral heel geduldig! Love it
Annaroos BusserAnnaroos Busser
15:49 10 Apr 22
Ik vond het zo leuk dat ik het eigenlijk wel jammer vind dat het nu over is. Maar ik ben hartstikke blij omdat ik in 1 keer ben geslaagd op het praktijk examen . En we hadden het hartstikke gezellig, al grappen en grollend maar serieus tegelijkertijd. Ik kan me nog herinneren dat ik ‘Mayla hi ‘zat te zingen terwijl ik aan het file parkeren was….echt leuk. Allemaal te danken aan William Mooijman.
Genesis StuartGenesis Stuart
11:34 17 Mar 22
Top ervaring met deze rijschool gehad, met alle dank aan William een altijd vrolijke en positieve rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen! Class drive geeft rijlessen van klasse A+ en is zeker een aanrader!
Liza KuruczLiza Kurucz
13:34 16 Mar 22
Yess ik heb ook mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad bij William! Dankzij jouw goede tips, komt iedereen de weg op met vertrouwen!
Yvette van PijlenYvette van Pijlen
15:43 09 Feb 22
Ik kan Class Drive zeker aanbevelen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!!) gehaald en heb hele goede en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur was Sercan en door zijn scherpe blik en geduld heb ik het in 1 keer gehaald. Ze zijn echt met jou als leerling bezig, ze zijn super flexibel en goed bereikbaar. Ook heb ik 2 lessen van William gehad en hij is ook een topper. Ik heb ook lessen gehad bij andere rijscholen maar die waren lang niet zo goed als bij Class Drive. Oftewel, haal je rijbewijs bij Class Drive en dan komt het helemaal goed!!
Krullebolli . TVKrullebolli . TV
17:22 07 Dec 21
Ik adviseer iedereen om hier rijlessen te volgen. Alles gaat zoals jij dat wilt, ik ben in 1x geslaagd het is een top rijschool aardige mensen heel gastvrij. Zeker een aanrader.
Chaima ZarhouniChaima Zarhouni
19:32 23 Nov 21
Sercan is een zeer professionele rij instructeur. Hij kan goed inschatten hoeveel lessen er nodig is. Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Sercan is altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb met plezier bij hem gereden.
Myrte van der HeijdenMyrte van der Heijden
16:30 17 Nov 21
Hele fijne rijschool! Ook qua tarieven heel schappelijk. Ik had een hele gezellige en kundige instructeur die het heel duidelijk en rustig kon uitleggen. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool.
Gillian DriessenGillian Driessen
18:11 09 Nov 21
Na slechte ervaringen bij een andere rijschool kwam ik terecht bij Class Drive. Hier werd ik super snel en zeer vriendelijk geholpen en kon ik snel verder met mijn rijopleiding. In een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen door de goede begeleiding van Niels. Bedankt!
Sanjay SommandasSanjay Sommandas
14:05 05 Nov 21
Heel goede en betrouwbare rijschool!!! Ben in 1 keer geslaagd!!! Aardige rij-instructeur en helpt je echt om te slagen. Ook super handig dat je in termijnen kan betalen. Echt een aanrader!!! Echt bedankt Sercan en William voor deze leuke ervaring.
js_loader

Class Drive: rijschool Zoeterwoude voor iedereen

Iedereen leert op een andere manier en heeft dus behoefte aan een andere manier van les geven. Dit is niet alleen op school zo, maar ook met het leren van autorijden. Uit ervaring van onze rijschool blijkt ook dat de persoonlijke aanpak het beste werkt. Zo zijn er mensen die snel dingen oppikken. Deze mensen zullen in een versneld tempo de stappen van autorijden worden bijgebracht. Hierbij wordt er op gelet dat niks overhaast gaat. Ook zijn er mensen die behoefte hebben aan een meer persoonlijkere inrichting van de rijlessen. Ook hier passen wij het tempo op aan. Zo kan iedereen op zijn of haar tempo een rijbewijs halen bij onze autorijschool in Zoeterwoude.
Het kan zijn dat je door omstandigheden extra begeleiding nodig hebt. Dit kan voorkomen bij mensen met autisme, faalangst en ADHD. Indien je om welke reden dan ook extra begeleiding nodig denkt te hebben, geef dit dan tijdig aan bij de rijschool. Zo kan er gekeken worden wat voor jou het beste werkt en worden de autorijlessen hierop aangepast. Ook voor mensen die doordeweeks druk zijn, zijn er bij onze rijschool in Zoeterwoude mogelijkheden. Zo bieden wij ook lessen in het weekend aan. Heeft u alleen in de avond tijd? Ook dat is geen probleem. Wij plannen graag samen met u een les voor in de avond in. Zo kan iedereen een rijbewijs halen bij ons.