Home || Rijschool Zoeterwoude

Rijschool Zoeterwoude

Class Drive is een rijschool in Zoeterwoude (Dorp en Rijndijk) die zich richt op persoonlijke aandacht en gerichte lessen voor het praktijkexamen. Het is onze doelstelling om jou op een gepast tempo je voor te bereiden op het halen van je rijbewijs. Dit doen wij door de lessen zo in te richten dat zij aansluiten bij jouw behoeftes. Door examen gerichte lessen en goede begeleiding is rijschool Class Drive geschikt voor iedereen. Wil je meer weten over onze rijles in Zoeterwoude en hoe wij je helpen met het halen van je autorijbewijs? Lees dan snel verder.

Meld je aan!

Herfst Actie

44,50

39,50 Per les
  • €5 korting per les
  • Betaal per les of in termijnen
  • Gratis herexamens
  • Flexibel, lessen in avond en weekend
  • Vaste ervaren instructeurs

Gefeliciteerd!!

ZIJ ZIJN SINDS KORT ALLEMAAL GESLAAGD!

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

VOLG ONS OOK OP:

Rijles bij rijschool in Zoeterwoude

Zoals eerder gezegd, richten wij als autorijschool zijnde op persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen. Tijdens de autorijlessen rijden wij voornamelijk de routes die ook tijdens het examen worden afgelegd. Dit zorgt ervoor dat je vertrouwd bent met de wegen en de lastige punten in deze routes leert herkennen. Zo weet je wat jou te wachten staat tijdens het afrijden. Dit draagt bij aan het succesvol afronden van het examen en jouw rijvaardigheid. Door deze aanpak hebben veel van onze leerlingen in één keer hun rijbewijs gehaald in Zoeterwoude.
Als rijschool bieden wij lessen aan die praktisch worden ingericht. Zo leer je in korte tijd hoe je de auto moet besturen, hoe je gevaarlijke situaties voorkomt, herkent en hoe je juist moet handelen in deze situaties. Zo wordt je niet alleen klaargestoomd voor het praktijkexamen, maar leer je ook hoe je veilig moet rijden als je alleen de weg op gaat.

Een uitstekende rijschool

Class Drive: rijschool Zoeterwoude voor iedereen

Iedereen leert op een andere manier en heeft dus behoefte aan een andere manier van les geven. Dit is niet alleen op school zo, maar ook met het leren van autorijden. Uit ervaring van onze rijschool blijkt ook dat de persoonlijke aanpak het beste werkt. Zo zijn er mensen die snel dingen oppikken. Deze mensen zullen in een versneld tempo de stappen van autorijden worden bijgebracht. Hierbij wordt er op gelet dat niks overhaast gaat. Ook zijn er mensen die behoefte hebben aan een meer persoonlijkere inrichting van de rijlessen. Ook hier passen wij het tempo op aan. Zo kan iedereen op zijn of haar tempo een rijbewijs halen bij onze autorijschool in Zoeterwoude.
Het kan zijn dat je door omstandigheden extra begeleiding nodig hebt. Dit kan voorkomen bij mensen met autisme, faalangst en ADHD. Indien je om welke reden dan ook extra begeleiding nodig denkt te hebben, geef dit dan tijdig aan bij de rijschool. Zo kan er gekeken worden wat voor jou het beste werkt en worden de autorijlessen hierop aangepast. Ook voor mensen die doordeweeks druk zijn, zijn er bij onze rijschool in Zoeterwoude mogelijkheden. Zo bieden wij ook lessen in het weekend aan. Heeft u alleen in de avond tijd? Ook dat is geen probleem. Wij plannen graag samen met u een les voor in de avond in. Zo kan iedereen een rijbewijs halen bij ons.